THE THREE MUSKHETARS / The opposition forms the anti-Lal Task Force to take over Tirana

2022-11-01 11:32:25Patronazhisti SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Gerti Bogdani and Belind Kelliçi

TIRANA - The united Albanian opposition has started the battle to win the local elections, with the main focus on Tirana, immediately after the tenth historic agreement between Lilo and the Doctor. Sources announce that number 10 of the pact has been fixed, starting from the first agreement that started in 1992, when the Doctor showed Lilo the espionage file of his friends in the State Security.  

The greatest concentration of the opposition forces will be on taking the capital, Patronazhisti learns. Therefore, Lilua and the Doctor have appointed the three anti-Lali Eri musketeers, who have started the campaign of who will grab the crown of Miss Anti-Lali, then the first companion of anti-Lali and finally, Miss Democratic Photography.

Taking cue from the fact that the war for the liberation of Tirana in the fourteenth century started with the battle of Mushqeta near the capital, and since the democrats cannot pronounce the word Musketeers well, the base has labeled the trio as the Three Musketeers.

Belinda

One of the anti-Lal candidates is Belindi. He is a son of the people, a simple man, without pretensions. Every morning when he leaves for work in PD, he takes the bread with him wrapped in the online RD newspaper. He cannot stand the newcomers to Tirana, and hopes that he will win the municipality with the votes of the refugees. It will end the rule of Lal, who has filled Tirana with constructions. Patronageist learns that his father-in-law, a high-ranking socialist official and construction designer, prepares the bread for the morning exactly from those that have filled Tirana. But Belindi does not consider this element as a defect, but as a strong point, as he says: "To fight the enemy, you have to know him well".

Another strong point of Belinda is that his name is the masculine gender of Belinda. He believes that this will stop voters from voting for him, thinking that they are voting for Comrade Beqir.       

bea

Gerti is also an old tyrons. But until now he has not publicly expressed his intention for the descendants. His strong point is that for a while he grew a beard and all of Tirana, with natives and immigrants, thought that Gerti had already grown up and matured. Another of his advantages is that with the last name Bogdani, many voters will vote for him, confusing him with the famous ex-footballer of the national team. Who the hell is named Erion.

Por asi i vërtetë nën mëngë i Gertit është se ai ka qenë mjaftist për ca kohë. Për vite të tëra më pas, Gerti thoshte nëpër korridoret e PD-së se Mjafti ishte vetëm një incident, se ai ka qenë i gënjyer për nja dy muaj, por pastaj ngriti dy gishtat lart dhe u sul në ballë të luftës demokrate. Të tjerë zëra thonë se situata është me e thjeshtë: PD’ja thjesht mblodhi mjaftistët skarco.

Iliri (jo nga Skrapari)

Mos e ngatërroni me Lilon. Doktor Iliri, përveç se familje mjekësh demokratë, u bë ndër figurat e njohura publike gjatë pandemisë, ku fliste për ecurinë e Covidit dhe jepte këshilla veresie. Edhe ai me mbiemër të famshëm autokton, sipas qarqeve demokrate është një kandidat i natyrshëm për Tiranën.

Por ka një problem me figurat e promovuar nga pandemia, që zgjodhën t’i hyjnë politikës. Doktor Iliri mbase e ka harruar, po edhe socialistët e bënë këtë eksperiment. Dhe deputetet mjeke pandemike të PS-së, sapo fituan mandatin, e kuptuan që ja kishin futur kot; dhanë dorëheqjen dhe iu rikthyen zanatit.

Ka edhe një konspiracion për këtë histori. Në partinë e Lilos, Monika po i fryn skenarit sikur Doktor Iliri, sapo të fitojë bashkinë do japë dorëheqjen dhe do ja lërë vendin Lilos së saj, që sipas studimeve më të fundit, është super-politikan.

SP (in fact, DP) has also expressed his desire to run in Tirana, the son of Zefi from Shkodra. But the party has been skeptical that a comedian would enter the most lucrative sector in politics, such as politics. "It doesn't work," the Doctor is said to have said, "I'm afraid we won't suffer like Ukraine." They elected a comedian as President, they declared war on him".

Note: The patronage is a pre-election satirical column 

Video