"The week that anything can happen", Meri Shehu's horoscope warns of a "spiritual apocalypse"

2023-09-25 20:23:27Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Astrology Meri Shehu

After a difficult week, the next one will also have some obstacles for the zodiac signs. Astrology Meri Shehu warns in "Rudina" that anything can happen, there will be a spiritual apocalypse and it will be the week that takes stock of winter.

Many signs will have problems with money, some others have touched the line of danger or will have uncertainty in personal matters, so they must prepare for difficulties.

Meri Shehu: This week is a week that astrologers have described as a week that anything can happen. This is what Uranus in Taurus makes a square with Venus in Leo and things related to love get complicated. When people are complicated from the erotic side, they are complicated from all sides because the feeling is what sometimes seems like it doesn't matter, but the way we follow things is very important.

This week begins with the moon in Aquarius and we've just entered the autumnal equinox. This moon is a spiritual apocalypse because all the things we didn't say during the summer we will say now and it's like a station before a dark tunnel. Those who say it will be freed, will take a new, beautiful journey. Those who do not tell him will have a conflict with themselves throughout the fall. It's a moment to confess to yourself, to your loved ones and to show what people really expect in autumn-winter. It's a very station week.

We also have the full moon in Aries. We are all waiting for the full moon in Dash. Aries is a fiery sign, with initiatives and looking for a new beginning. But something ends because the full moon ends something and then something begins. We will see that the signs Aries, Cancer, Libra and Capricorn will take more initiative in the autumn period. It is an important foreshadowing, what is said and not said during this week will carry that energy throughout the fall and winter.

Aries – 2 stars

In the erotic and economic fields, they have a week of great uncertainty. This is their big winter and it will be decided how their progress in the economy and love will be because Venus and Uranus in Taurus make that difficult quadrangle, the third in a row, the last one they will experience. They have the full moon in their sign and will have the courage to say stop to a situation and start a new initiative in their life.

Taurus – 1 star

Urani në Dem bën katërkëndësh me Afërditën në Luan dhe do kenë tendenca të fuqishme, çështjet ekonomike dhe shpenzimet familjare që do dalin jashtë kontrollit. Do shpenzojnë shumë që ta marrin veten. Demi është në një pasaktësi dhe paqartësi ekonomike. Do ketë dy rrethana lehtësuese, lidhjen e Mërkurit në Virgjëreshë me Jupiterin në Dem në fillim të javës dhe në fund të javës, Mërkuri me Uranin. Nëse nuk do i kapin mirë këto dy pika, nuk do përjetojnë një javë shumë të mirë. Me hënën e plotë në Dash nuk janë mirë në këtë periudhë.

Binjakët – 2 yje

Do jenë shumë socialë, hëna në Ujor që fillojnë javën me udhëtime dhe kontakte. Por ky socializim i madh mund t’i nxjerrë jashtë loje në jetën vërtet personale. Do duan të bëhen shumë më të mirë dhe shoqërorë sesa personalë. Në jetën personale mund të përjetojnë një paqartësi, grindje, pasiguri ekonomike, tradhti, apokalips që mund të quhet skandal në çështjet ekonomike ose personale.

Gaforrja – 2 yje

Fillon me një tendencë të mirë ekonomike, diku do shpërblehet mirë. Por a do garantojë kjo pavarësinë personale, iniciativat ose ajo që udhëheq jetën e vet? Këtu vihet dilema sepse nuk do plotësohen shpirtërisht siç duhet. Nga një punë, një bashkëpunim ose marrëdhënie e vështirë marrin një shpërblim ekonomik, por a do qetësojë kjo shpirtrat për Gaforret, kjo ngelet për t’u qartësuar. Hëna e plotë në Dash në datën 29 do jetë e vërteta për Gaforret. Shumë Gaforre do marrin atë që meritojnë medaljen e tyre të artë ose të bronztë. Mund të jetë edhe teneqe, por diçka do funksionojë për Gaforret.

Luani – 1 yll

Kanë pasur një verë të mrekullueshme, një vit shumë të mirë por Afërdita në Luan bën katërkëndëshin e fundit për këtë vit me Uranin në Dem kështu që shumë Luanë ose marrin vijat drejtuese, ose përfundimisht i thuhet jo në një punë të rëndësishme, karrierë, dashuri, kanë një zhgënjim që duhet ta shikojnë mirë ku kanë gabuar sa i përket vendimeve që kanë marrë në verë për çështjet erotike ose në marrëdhënie me të tjerë. Në çështjet ekonomike ndoshta mund të çalojë disi. Hëna e plotë në Dash i jep një mundësi për jashtë shtetit ose punë me kulturat e huaja.

Virgjëresha – 3 yje

Fillimi i javës me hënën në ujor tregon shumë punë, angazhime, por edhe Mërkuri në Virgjëreshë bën lidhjen e mirë me Jupiterin në Dem dhe mund ta kapin demin nga brirët dhe të arrijnë kompromise të mira e bashkëpunime. Hëna e plotë në Dash duhet të kenë pak kujdes në çështjet shëndetësore dhe shpirtërore në datën 29. Mund të kenë një apokalips që ndoshta nuk e përjetojnë mirë.

Peshorja – 3 yje

Jemi futur në ekuinoksin vjeshtor, dita u barazua me natën, Peshoret marrin pjesë direkt por hëna e plotë ndodh para shenjës së tyre kështu që do marrin vendime të rëndësishme për një fejesë, martesë, bashkëpunim të rëndësishëm. Mos të presin ndihmë nga miq e shokë ose të kërkojnë vlera monetare sepse ose nuk do iu jepet ose do ketë një kosto shumë të madhe vlerësimi më vonë.

Akrepi – 2 yje

Hëna e plotë në Dash kërkon iniciativë të re në lidhje me punën, me jetën e përditshme, me shëndetin, të merren, të karikohen, të ndryshojnë mënyrë jetese, të futen në dieta të mira. Hëna e plotë bën një apokalips në mënyrën si e kanë jetuar përditshmërinë e tyre ose si e kanë shijuar. Mund të jetë shumë e bukur, por kjo nuk mjafton dhe do iu duhet më shumë. Kujdes në një çështje publiciteti që ndoshta nuk do jetë në favor të tyre.

Shigjetari – 1 yll

Ka një humbje në punë dhe ekonomi, nuk e kuptojnë që ky është një moment i vështirë. Kjo është java e fundit e vështirë në marrëdhëniet e tyre personale. Ndoshta kanë qenë më optimistë, por nuk kanë mundur të shohin disa detaje që po i mbushin të tjerët në marrëdhënie pune e personale. Ka një flamur të kuq sa i përket Shigjetarëve sepse kanë prekur vijën e rrezikut.

Bricjapi – 1 yll

Do kenë kujdes në çështjet personale, është një moment ii vështirë. Duhet të investojnë më shumë në dashurinë e tyre dhe ta kërkojnë deri në fund. Kanë një investim pune shumë të rëndësishëm, janë një nga katër shenjat që do përjetojnë një vjeshtë shumë të rëndësishme. Ato që thonë e bëjnë kësaj jave do kenë një rëndësi 3-mujore, deri në dimër.

Ujori – 3 yje

E fillojnë me hënën në shenjën e tyre këtë javë, gjë që është shumë e mirë. Apokalipsi ndodh prej tyre, në shenjën e tyre dhe janë të prirur për të bërë zbulime. Do jetë një nga shenjat që do pranojë gjërat e reja te vetja, ndryshimet ndaj të tjerëve dhe besoj se do futen në një punë, mendim, ideal, projekt, udhëtime të reja që i presin këtë periudhë.

Peshqit – 2 yje

They have Mars in Libra, which has shaken them economically, but also psychologically they feel a fear that they don't know where it comes from. The important thing is that Neptune is in their sign, they still have fantasies about things and projects. There is a working cooperation to some extent, but it must be seen if it will be realized because it is opposed by Venus in Leo with Uranus in Taurus, which does not give certainty about the conversations that Pisces can have this week.

Video