Living in the villa of Ilir Shtuf / Mero Baze reveals the figure: The rent is paid by Armina, Shkëlzeni the owner of some luxury apartments

2023-08-10 19:03:42Pikëpamje SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

By Mero Baze

Today I called a real estate agency to ask for a rental villa in Rolling Hills. I pretty much showed him the size and standard of villa No. 98, where Shkëlzen Berisha lives at the "Tower Hall" in Rolling Hills.

For such a villa, the price starts at 10,7 euros per month. A friend of mine who has less than half of this area, has already given it for 6,16 euros a month. Others have prices from <>, to <> thousand euros.

Shkëlzen Berisha has tried to hide this relationship with Ilir Shtufi, the formal builder of the tower and has not made a contract directly on his behalf for the villa. He has made a contract on behalf of his partner Armina Mevlani, with a symbolic rent of 2 thousand euros.

This has made him avoid the obligation to declare it on the declaration form of his father's estate, Sali Berisha.

But that doesn't change anything. Rather, this reinforces suspicion of the strong rapport he has with the villa builder, and his deliberate attempts to hide his relations with him. Formal rent for his partner at nearly a fifth of the real price is a heavier fact than having no contract at all. The fact that he has not put the contract on his own behalf, shows his intention to hide his obligations to justice.

But considering that the recent investigations of SPAK for property investigations of ministers have been done asking carpenters and placards, it is not difficult to find the cost of every property of his or hers from what he rents and those he rents, to look homeless. I'm afraid he's cost more to fix the rental villa than he has bought it.

Let me not say that Armina's Instagram can make the grave of the world's billionaires and not shkëlzen, who rents luxury villas because he cannot live in the luxury apartments he owns. We are not confusing Mr. Shtufi in these accounts, because perhaps I don't know where this villa is in his name.

On the other hand, the arrogance with which Shkëlzen tries to explain that he was rented and that he had been living for 17 years rented, contradicts the humility he must have before justice, if faced with the list of his property, with the apartment at the entrance of Lake on Garda, which he obtained after blocking the builder for 4 years from building and suddenly became the owner together with Flamur Noka, He also owns the apartment at etc. and the palace where his father resides.

If you have so many luxury apartments, I don't understand what it means to boast that you live in rent. A property-free hallexhi is lived in rent, not one who doesn't know where to live before. It's easier to say I have a hobby than she believes everything.

But the fact that he is arrogant, shows that he has juiced the old and new justice and thinks they belong to him as the son of Sali Berisha, whom no one can touch. It's not the first time he's done this.

Look at how he protects himself from the crime of Gerdec and the traces he left everywhere. With thick lies in front of stubborn facts, without fearing your eyes.

Shikoni si justifikon faktin pse del pronar me shokët e vet në çdo familje të madhe të Shqipërisë. Gati të thotë që familjet e mëdha të Shqipërisë kanë lënë amanet që djalit të Saliut t’i japin te gjitha nga 30 hektarë si pasardhës.

Përpjekja e tij për t’u gëzuar “se ne e akuzuam për kullën dhe mezi i gjetëm një vilë me qira”, tregon se ky njeri e di mirë çfarë ka dhe çfarë bën, por thjesht bëhet nervoz kur ne ja kërkojmë t’i thotë. Dhe në këtë rast, ai mendon se duke pranuar që fle në vilën e Ilir Shtufit, duke zbuluar që kontratën e ka bërë në emër të partneres me çmim qesharak, dhe akoma më keq, duke na thëne se ka 17 vjet që jeton me qira, na mbush mendjen që nuk ka gisht tek kulla.

Në fakt të gjitha këto janë detaje të një profili mafioz, të metodave se si një mafioz që vjen nga politika dhe lidhjet me krimin, fsheh pasuritë dhe mbi të gjitha, se si ndjehet i paprekshëm nga ligji dhe shtypi, pas gjithë kësaj, duke u përpjekur t’i trajtojë të gjithë si ata budallenjtë që ka rrotull vetes, zyra e babait.

Sot panorama është dhe më e thjeshtë. Katër ditë përpara thoshin na gjeni një lidhje me pronarin e kullës dhe e pranojmë. Tani kemi gjetur që Shkëlzeni jeton tek një shtëpi me emrin e pronarit të kullës dhe ka bërë kontrata me partneren e tij me qira simbolike.

Nesër mund t’i dalin lidhje dhe më të rënda, në raportet mes tyre.

E vetmja mënyrë të mbrohet është të thotë që nuk është vila e Ilir Shtufit, por e imja, dhe se ai vetëm sa ka emrin.

Këtë e besojmë se mund të jetë e vërtetë. Por edhe kjo tregon që Shtufi është i punësuar i tij. Ose i emëruari i tij për t’u quajtur pronar gjithandej. Dhe tek kulla gjithashtu.

Video