Çfarë do ndodhë me 5 finalistët e BBV3? "Parashikimi" i Erjola Doçit: Egla do bëjë filmin me titullin “Br*kët”, Heidi do jetë....

26 Maj 2024, 22:07Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Erjola Doçi ka bërë një parashikim se çfarë do të ndodhë me pesë finalistët pas BBV3. Sipas saj Meritonin e sheh me një projekt të ri në Shqipëri, po ashtu edhe Romeon.

Heidin e sheh si një imazh të ri në Shqipëri, Julin e sheh me një pozicion shumë të mirë në Top Channel dhe në Portokalli, ndërsa Egla Cenon, në një film të titulluar “Brekët”.

Ronaldo Sharka: Si e parashikon fatin e pesë finalistëve. Çfarë mendon se do ndodhë me ta pas finales fiton ose jo?

Erjola Doçi: Mendoj që Meritoni do ketë një imazh të kërkuar, do sjellë emisionin mbase këtu, mund të vijë me projekte të reja. Romeon po ashtu. Heidin mund ta shoh të angazhuar si imazh se është një imazh i pakonsumuar në Shqipëri. Jul Dedën e shoh të zërë një vend domethënës në Top dhe Portokalli dhe jo vetëm dhe Egla ndonjë film me titullin “Brekët” siç ka thënë dua ta bëj me Julin. Aty e nisi e bitisi me brekët.

Ronaldo Sharka: Do marrësh pjesë ti?

Erjola Doçi: Unë i vesh në fakt.

Ronaldo Sharka: Apo do bësh film vetëm me Romeon dhe Heidin? Do e bëje një film me të ata dy?

Erjola Doçi: Me çdokënd nëse do më përshtatej roli pse jo.

 

Video