NAMES/ The STRONG people of Tirana who monitored the policemen and rivals with cameras

2023-01-31 11:51:22Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
In the photo: Gjergj Cukali is known as the "strongman of Myslym Shyr", Elidon Kotorri has been sentenced for triple murder for revenge

37 people have been put under investigation by the Tirana police for the placement of 155 security cameras which were dismantled and seized recently in the ninth phase of the operation "Fijet".

The action to dismantle the 'spy' cameras has been extended to some of the neighborhoods of the capital, where the criminal groups had placed them in order to provide information and observe the movements of the police.

Here are some of the names :

Baftiar Sufa 

Bajram Gjoshi

Bledar Musaj

Boiken Spahiu

Denis Dervish

Elidon Kotorri

Ervin Mansaku

Ervis Murat

Florand Karemani

Florian Dragoni

Joy Celaj

Gjergj Cukali

Igli Selita

Ilir Oshafi

Riggers Krroqi

Valbona Drapi and Zenel Gjoshi .

Gjergj Cukali is known as the 'strong of Myslym Shyr ' :

Considered the "strongman" of the "Myslym Shyri" street, Cukali is a well-known name for the police authorities. The charges against him are numerous, starting from hostage taking, illegal possession of weapons and drug distribution. He was arrested for the last time on April 12, 2018, after violating the security measure, "house arrest".

While in July 2016, he was arrested together with 16 other people as part of a criminal network that distributed cocaine in Tirana. This group was led by Cukali, and according to the police, their profits reached 50,000 Euros per month.

Elidon Kotorri është dënuar për vrasje të trefishtë për hakmarrje:

Elidon Kotorri është shoku i Elton Zajmit vrarë në 1998, për të cilin drejtësia beson që 45 vjeçari hyri në odisenë e hakmarrjeve. Pas dyshimeve se këtë krim e kishte kryer Andi Hasani, Kotori hakmerret dy vjet më pas. Prokuroria tha në atë kohë se teksa Kotorri kishte urdhëruar vëzhgimin e shënjestrës, sapo viktima hipi në një makinë bashkë me Sokol Alushin, Gazmend Zenelin dhe Gregor Stefanin ndaj tyre u qëllua me breshëri.

Aty mbetën të vrarë tre të parët, ndërsa Stefani u plagos. Jo vetëm kaq, por pas krimit Elidon Kotorii u kthye në vendngjarje me motorr për të konfirmuar që ishte eleminuar shenjestra kryesore e tij dhe më pas udhëtoi drejt Turqisë.

He was initially found guilty of this crime and sentenced to life imprisonment, which was later reduced to 25 years, and the trial was later deemed unfair, as according to his claims, Elidon Kotori was taken without a lawyer. It was this strand of hair that, when compared to the hat at the scene, revealed that Kotorri was one of the perpetrators, and cost him 19 years in prison./ VoxNews

Video