DETAJE nga vdekja e 28 vjeçarit që ra nga kati i 7-të në Tiranë, PALLATI po ndërtohej nga firma e nënkryetarit të Shoqatës së Ndërtuesve!

27 Maj 2024, 12:22Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Andi Konstruktion" shpk në pronësi të Latif Mihës

Subjekti ndërtues i pallatit në ndërtim në rrugën ‘Aleksandër Moisiu’ në Tiranë ku humbi jetën sot 28-vjeçari Adrian Fejzullahi është shoqëria “Andi Konstruktion" shpk i cili nga një verifikim në QKR rezulton se ka për administrator Latif Mihën.

Miha rezulton të jetë dhe nënkryetar i shoqatës së ndërtuesve.

Detyra e tij është që të marrë pjesë në mbledhjet e përgjithshme dhe të bordit drejtues në mungesë të kryetarit.

Po kështu Latif Miha është kandidat i Këshillit Kombëtar të Punës dhe anëtar i bordit drejtues të Institutit të Sigurimeve Shoqërore./VoxNews

Video