“Nuk kam ende avokat”, shtyhet për 7 Qershor seanca në Apelin e GJKKO për Fredi Belerin

27 Maj 2024, 10:57Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Fredi Beleri

Ka dështuar seanca e parë në Apelin e Posaçëm për Fredi Belerin, i cili kundërshton dënimin e dhënë me 2 vite burg nga Shkalla e Parë për korrupsion në zgjedhje.

Prokurorët e SPAK ishin të pranishëm, gjithashtu edhe i pandehuri Pandeli Kokaveshi, por vetë Beleri mungoi.

Ai kishte bërë një deklaratë ku thekson se nuk dëshiron të marrë pjesë dhe se akoma nuk ka zgjedhur avokat.

Gjykata sipas akteve ka njoftuar avokatin Edmond Dema e Artjon Kasa, dhe më pas i pandehuri kishte kërkuar që do mbrohej nga Geni Gjyzari teksa ky i fundit njoftoi se nuk është avokat i të pandehurve.

Gjykata cakton avokat kryesisht Pranvera Doçi për Belerin ndërsa Kokaveshit i jepet koha për ta zgjedhur avokatin megjithatë i cakton avokat kryesisht Arben Peço. Seanca u shty për datën 07.06.2024 ora 10:00.

Video