Gjëegjëzë e re po çmend internetin, vetëm 1% e gjejnë zgjidhjen

26 Shtator 2023, 08:20Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Nëse e gjen, mund të buzëqeshësh, sepse je i shkëlqyer!

Gjëegjëza dhe iluzionet optike zakonisht bëjnë bujë në mediat sociale, pasi shumë prej tyre ushtrojnë trurin tonë dhe na mbajnë të karikuar.

Mirëpo me kalimin e kohës ato bëhen gjithnjë e më …kërkuese.

Në foton më poshtë shohim një imazh, ku dallohet një grua e vdekur në një dhomë, e cila është me kokë poshtë, ndërsa i vetmi informacion që na jepet është se dhoma është në katin e 8-të të një hoteli.

Pra pyetja është: Si vdiq gruaja në fjalë?

Gjëegjëzë e re po çmend internetin, vetëm 1% e

 

----

Përgjigjja…

Nëse nuk e keni gjetur vetë përgjigjen, ose nëse e keni dhe po kërkoni konfirmim, është koha të zbuloni të vërtetën.

Kjo është vetëvrasje. Xhami nuk duket se është thyer dhe do të ishte e vështirë për një keqbërës që të tentonte të futej nga kati i 8-të i një hoteli përmes një dritareje pa ballkon.

Në derën e dhomës shohim menteshat nga brenda. Që do të thotë se dera hapet nga brenda. Nëse dikush do të kishte hyrë me forcë do të kishte hapur derën dhe do të flakte gjërat që gjenden në komodinë, mu përpara derës. 

Video