12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj (FOTO)

25 Shtator 2023, 19:43Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

Ka disa gjëra në jetë ndaj të cilave nuk mund të kemi kontroll absolut, prandaj i mbajmë shpresat tek “fati”! Ju ndoshta keni dëgjuar për teknikën feng shui, artin e lashtë kinez të rregullimit të objekteve për të arritur harmoninë dhe ekuilibrin.

Por, kjo është vetëm një nga metodat që ndihmojnë për të tërhequr, fat, shëndet dhe pasuri. Ka edhe disa hapa më të lehtë nga sa i mendoni ju që mund të sjellin fat të mirë, vetëm nëse shtoni objekte apo sende të caktuara. Lule, patkua, kristale janë vetëm disa prej tyre...Le të zbulojmë një listë me 12 gjëra që sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj!

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Akuariumi – Bollëk dhe shëndet të mirë

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Shatërvan si suvenir- Zhvillim dhe normalizim të situatave

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Ornamente që lëvizin sipas erës- Ndryshim pozitiv dhe rritje personale

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Kristale- Pasuri, bollëk, shëndet i mirë dhe ekuilibër

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Bimë- Ekuilibër, harmoni dhe fat i mirë

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Suvenir me dragoin Pi Yao- Forcë, mbrojtje dhe pasuri

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Objekte me mace- Bollëk, pasuri dhe fat i mirë

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Suvenir me kalin Dala- Fat, forcë dhe dinjitet

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Dora Hamsa- Mbrojtje, lumturi dhe harmoni

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Patkua kali- Zhvillim, fertilitet (lindshmëri) dhe mbrojtje

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Një tas me fruta dhe agrume- Shëndet, pasuri, bollëk

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

-Objekte si elefant- Mençuri dhe pasuri

Video