Saliu will be handcuffed on December 6, if he dares to do something stupid

2022-12-03 21:13:54Pikëpamje SHKRUAR NGA SPARTAK NGJELA
Spartak Njela

This political time is a time, which is expected to clarify everything. The issue of these days rests on only one point: Saliu's protest against the European Union.

This is a political scypho, one of those types of scypho, which, in fact, only have the nature of scared and desperate people who have their hope in the opponents of the West.

I. The protest organized for Tirana on December 6, when Tirana was supposed to be on holiday, because the European Union is with the summit in Tirana, is against Albania's interest.

Who is organizing this protest?

With a simple political reason, this is what the opposing power of Albania is asking for, which is meanwhile concerned by the great evaluation that Albania is receiving from the European Union.

Who could this be?

It is Russia, followed by Belgrade, of course, because they have expressed tension against the Tirana summit.

But, also, from the behavior it is understood that Albania's high level of corruption is also very concerned.

That is, this corruption is in the same concern as Russia, and everything is now understandable.

Then?

It is understood that the plight of Russia is also the plight of Saliu et al.

II. What is the real object of this expected protest?

This kind of politics is shameful, but everyone is making fun of Saliu who is afraid and cannot express his intention in that protest.

Saliu ka frikë të thotë që ai vetë është kundër Bashkimit Evropian, por po na thotë se gjithçka që ai po bën me atë protestë, është kundër Ramës.

Po, ku hyn Rama në samitin evropian të Tiranës, përveçse si një mikpritës dhe një pjesëtar i samitit?

III. Saliu kujton se, një gënjeshtër fshehëse-qëllimi me mendjen e një 13 vjeçari, do të bindë shqiptarët se ?y nuk është kundër Bashkimit Evropian. Por, në anën tjetër, a e bind dot Saliu edhe politikën e lartë perëndimore?

Por, çfarë po na thotë Saliu?

Po na thotë se ai po rreket të bindë Bashkimin Evropian që Rama është pushtues i Shqipërisë. Por, politika e lartë dhe evropianët me eksperiencën e tyre, këtë e marrin si një shqetësim psikik të një mendjeje të sëmurë. Kjo sepse, pasi ka dalë nongrata në Amerikë, Saliut, çdo shqetësim mendor i vjen nga ideja fikse se ai mund të jetë edhe nën akuzë.

Por, çfarë mendohet sak, për atë që mund të ndodhë në datën 6 dhjetor në Tiranë?

Asgjë nuk mendohet të ketë; madje edhe tubimi protestues i Saliut do të jetë mëse qesharak, sepse nuk ka objekt përse po proteston. Në fakt, objekti i fshehur i një proteste, tulat protestën, se në thelbin e një logjike të pastër, fshehja e objektit të një akti, është vjedhje.

Kurse, ndërkohë opozitës nuk i është dhënë leje që tubumi i saj protestues të mbahet përpara kryeministrisë, por në Sheshin Skënderbe. Dhe është e arsyeshme, sepse, në një kohë terrori ndërkombëtar, siguria e qeverive perëndimore nuk mund të cenohet nga një lojë fëmijësh që kuptohet se është e kurdisur nga Rusia.

Dhe pikërisht për këtë, Ministria e Brendshme ka vendosur të përdorë edhe mjete të blinduara.

Kjo tregon që shërbimet partnere kanë të dhëna për ndonjë skemë dhune.

Anyway, the protective measures will be very strict, but it should be noted that these measures are necessary wherever a European Union summit would be held, and they are not specifically for Albania. As for Saliu, precisely because of this, there is no possibility that what he has in mind to do will stop him.

Yesterday he spoke scared when he told the public that, against his protest rally in Tirana, armored vehicles will be used.

But, on the other hand, if suspicious foreigners are really identified in Saliu's protest, the state of the accusation against him will necessarily bring the criminal strike for a serious crime.

Video