"Tempulli" / 26 nga 30 të arrestuarit në Durrës lihen në burg (EMRAT)

17 Shtator 2023, 18:19Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Operacioni "Tempulli"

Gjykata e Durrësit ka lënë në burg 26 nga 30 të arrestuarit e operacionit të madh anti-drogë të koduar "Tempulli".

Të ndaluarit janë parë më herët duke qeshur gjatë seancës për dhënien e masave në gjykatë. Trupa gjykuese ka vendosur që vetëm dy prej tyre të lihen në "detyrim paraqitje" dhe dy me masën "arrest shtëpie".

Ndërsa gjykata në Korçë ka lënë në burg 16 nga 26 të arrestuarit në kuadër të këtij operacioni, i fokusuar në shpërndarjen e drogërave dhe armëmbajtje pa leje.

Emrat e të arrestuarve:

Astrit Hushi, 56 vjeç, banues në Durrës.

Engjëllushe Prillo, 64 vjeçe, banues në Durrës.

Romeo Skenderi, 44 vjeç, banues në Durrës.

Seit Tasha 35 vjeç, banues në Durrës.

Zamir Koci, 48 vjeç, banues në Durrës.

Erjon Seferi, 33 vjeç, banues në Durrës.

Armand Pasha., 32 vjeç, banues në Durrës.

Demis Fusha, 30 vjeç, banues në Durrës.

Klodjan Osmovi., 41 vjeç, banues në Durrës.

Erion Kasa., 34 vjeç, banues në Durrës.

Dritan Çina., 51 vjeç, banues në Durrës.

Festim Molla., 50 vjeç, banues në Ishëm, Durrës.

Armand Basha., 24 vjeç, banues në Durrës.

Vath Deneku., 28 vjeç, banues në Durrës.

Arben Voci., 53 vjeç, banues në Shijak.

Flogert Voci, 25 vjeç, banues në Shijak.

Dritan Xhura., 53 vjeç, banues në Durrës.

Leonardo Hysenaj, 23 vjeç, banues në Durrës.

Alessandro Bardhi, 18 vjeç, banues në Durrës.

Romario Topi., 28 vjeç, banues në Durrës.

Nurijan Halilaj., 22 vjeç, banues në Durrës.

Mevlan Prifti, 33 vjeç, banues në Durrës.

Saimir Sula., 30 vjeç, banues në Durrës.

Donald Koci., 33 vjeç, banues në Durrës.

Maksimiliano Tata., 27 vjeç, banues në Durrës.

Fabjon Sali, 31 vjeç, banues në Durrës.

Kosta Xhango., 20 vjeç, banues në Tiranë.

Xhelal Muca., 36 vjeç, banues në Durrës.

Dorian Tabaku., 47 vjeç, banues në Durrës.

Andry Bardhi, 22 vjec, banues ne Durrës.

Video