Kërkuan përjashtimin e trupës gjykuese, Gjykata e Lartë rrëzon Berishën dhe Malltezin

10 Korrik 2024, 16:22Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Sali Berisha / Jamarbër Malltezi

Gjykata e Lartë ka rrëzuar kërkesën e paraqitur nga avokatët e Sali Berishës dhe Jamarbër Malltezit për përjashtimin e trupës së gjykimit të përbërë nga Sandër Simoni, Ilir Panda dhe Sokol Binaj.

Vendimi u mor nga gjyqtari Artur Kalaja, në seancën që nisi në orën 15.00.

Trupa do shqyrtonte kërkesën për heqje të masës shtrënguese të sigurisë arrest në shtëpi vendosur ndaj të dyve.

Mbrojtja e të dy palëve kërkoi përjashtimin e tre gjyqtarëve me argumentin se ata kanë shqyrtuar një kërkesë të tillë më parë.

Video