Ermonela Jaho vlerësohet me urdhrin ‘Kalorëse e Arteve’ nga shteti i Francës

10 Korrik 2024, 15:59Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Soprano Ermonela Jaho

Sopranoja shqiptare me famë ndërkombëtare, Ermonela Jaho dhe Roberto Scandiuzzi janë vlerësuar nga Ministria e Kulturës në Francë me urdhrin “Kalorëse dhe Kalorës të Arteve dhe Letrave”.

“Dy karriera të jashtëzakonshme, dy artistë të mëdhenj dhe dy njerëz të jashtëzakonshëm, karrierën e të cilëve e kemi ndjekur prej disa dekadash”, thuhet në njoftim.

Kujtojmë që Jaho kthehet në Shqipëri me një koncert që do të mbahet më 4 gusht në Teatrin e Operas dhe Baletit.

Video