Gooooool "alien" i ASANIT, Shqipëria në avantazh! (VIDEO)

10 Shtator 2023, 21:29Sport SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Goli i Asanit

Shënon Jasir Asani një gol të "çmendur" nga jashtë zone.

Shqipëria kalon në avantazh ndaj Polonisë, dhe shkon një hap më afër ëndrrës Euro 2024.

Video