Shkenca tregon se cila është makina më e bukur në botë (FOTO)

3 Tetor 2022, 20:28Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Shkenca tregon se cila është makina më e bukur në botë

Të vlerësosh bukurinë është gjithmonë shumë e vështirë, pavarësisht nëse flitet për njerëz, vepra arti apo, si në rastin tonë, makina.

Portali anglez i shitjes së makinave CarWow ka dalë në përfundim se kush është makina më e bukur, pas një studimi të imtësishëm të 197 modeleve të ndryshme, nga ekspertë të makinave dhe të arteve vizuale.

Fituesja është Ferrari Monza SP1, e vitit 2019.

Video