"Hëna e bardhë" ka hyrë tek BINJAKËT dhe sjell fat për këto 3 shenja; ja kujt do i bien para nga qielli

13 Qershor 2024, 13:10Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Hëna e Bardhë, e cila në ezoterizëm quhet Selena, ka hyrë në shenjën e Binjakëve më 12 qershor dhe do të jetë aty për plot shtatë muaj, pra deri më 11 janar 2025.

Në mitologjinë greke, Selena është perëndeshë e hënës së plotë, dhe në aspektin astrologjik është një pikë mistike e horoskopit që nuk ekziston si një objekt fizik në qiell. Sidoqoftë, ajo është gjithmonë e lidhur me engjëllin mbrojtës dhe ndihmën e forcave më të larta.

Çfarë do të thotë kjo për horoskopin tonë, pra për jetën tonë?

Hëna e Bardhë jep mbrojtje të fortë, ndriçon rrugën në labirintet e errëta të fatit, ndihmon në korrigjimin e gabimeve dhe marrjen e dhuratave nga fati. Kalimi i Hënës së Bardhë përmes shenjës së Binjakëve simbolizon rrethin tonë të komunikimit dhe tregon se sa më miqësorë dhe ndihmues të jemi, aq më shumë do të marrim mbrapsht.

Fjalët që vijnë nga zemra në këtë periudhë kanë një fuqi të veçantë, ndaj mos kini turp të falënderoni njerëzit për gjithçka që bëjnë për ju. Është e rëndësishme të shmangni fyerjet, komunikimin toksik, thashethemet dhe t'i jepni përparësi mënyrave të thjeshta të zgjidhjes së problemeve.

Kjo është një kohë shumë e mirë për të zgjidhur disa punë të papërfunduara, për të rregulluar dokumente, për të përmbushur disa premtime të vjetra. Kjo është gjithashtu një kohë e mirë për të kërkuar dhe blerë pajisje komunikimi dhe transporti si një makinë, laptop, telefon apo edhe një biçikletë.

Nëse jeni pronar biznesi, mbani në mend se kjo është një kohë e shkëlqyer për zhvillim. Ky fenomen sjell shumë përfitime për të gjitha shenjat e Zodiakut, por tre shenja do të jenë veçanërisht të bekuara dhe do të gëzojnë përfitime të shumta.

Demi

Hëna e Bardhë tek Binjakët më së shumti prek shtëpinë e dytë, e cila është përgjegjëse për financat, burimet, pronën, vetëvlerësimin. Kjo është periudha kur do të mund të gjeni lehtësisht një punë të re ose një burim të ri të ardhurash... nëse dëshironi. Këta janë muaj shumë të favorshëm për krijimin e burimeve të reja pasive të të ardhurave, investimet dhe krijimin e një plani financiar.

Gjithashtu, mund të prisni që borxhet tuaja të kthehen, ndoshta edhe ato që keni harruar. Nëse ju ofrohet një shumë parash ose një dhuratë e vlefshme, pranoje si një shpërblim të merituar. Përveç kësaj, të gjitha investimet financiare dhe blerjet e mëdha që bëni tani do të shpërblehen. Do të ndiheni më të sigurt financiarisht se më parë dhe do të vini re se fluksi juaj i parave po rritet dhe po shkon shumë më mirë.

Binjakët

Për përfaqësuesit e Binjakëve shtatë muajt e ardhshëm do të jenë një periudhë shumë, shumë e mirë për ju, në të cilën shanset për të realizuar ëndrrat tuaja do të rriten. Shumë nga dëshirat dhe qëllimet tuaja të mira do të realizohen më shpejt nga sa prisni. 

Shtigje dhe mundësi të reja hapen përpara jush, përfshirë edhe jetën tuaj personale. Nëse jeni në kërkim të dashurisë, gjatë kësaj periudhe është e mundur të takoni personin që është vërtet i destinuar për ju. Kjo është gjithashtu koha për mundësi të reja kur bëhet fjalë për vetë-realizimin, pra gjetjen e punës ose hobit të duhur.

Gjatë asaj periudhe, ju vetë bëheni një ndihmë e vlefshme për njerëzit përreth jush, pra do keni aftësinë për të ndihmuar njerëzit e tjerë me fjalë dhe vepra. Në përgjithësi, kjo është një periudhë frymëzimi në të cilën do të ndjeni se po bëni diçka vërtet të rëndësishme dhe të dobishme për botën përreth jush.

Mund të gjeni një hobi të ri, të bëni miq dhe njohje të reja dhe të përmirësoni marrëdhëniet me njerëzit përreth jush, qoftë në jetën tuaj personale apo në partneritet.

Luani

Kalimi i Hënës së Bardhë ndikon në shtëpinë e 11 dhe simbolizon të ardhmen tuaj dhe engjëllin tuaj mbrojtës. Gjatë kësaj periudhe, në jetën tuaj mund të shfaqet një person që do të bëhet mbrojtësi juaj, do t'ju ndihmojë të zbatoni planet tuaja dhe do t'ju japë këshillat e duhura. Kjo është edhe koha kur ju mund të merrni pjesë në fatin e një fëmijës; ju mund të bëheni prind, të bëheni kumbari i dikujt ose të ndihmoni fëmijën e një shoku ose të afërmi. 

Shtëpia e 11 shoqërohet edhe me fitimin e një pozicioni në shoqëri, kështu që ju keni mundësi për vetërealizim përmes internetit, duke krijuar blogun tuaj, kanalin YouTube ose faqen tuaj në rrjetet sociale. Shumë njerëz do të jenë të interesuar për ju, veçanërisht nëse ofroni informacione ose produkte që janë të dobishme për të tjerët.

Kjo periudhë do t'ju sjellë lumturi dhe mbështetjen e engjëllit tuaj mbrojtës, do të ndiheni të lumtur dhe rrethanat, informacionet dhe njerëzit e nevojshëm do të vijnë vetë. Shtëpia e njëmbëdhjetë simbolizon imazhin e së ardhmes, kështu që ëndrrat, shpresat dhe pritjet tuaja do të reflektojnë shpejt në realitetin përreth dhe do të realizohen. Ëndërroni gjëra të mira për veten dhe për njerëzit e tjerë.

Video