Shpat Kasapi zbulon pse braktisi Shkupin për Tiranën

12 Qershor 2024, 20:26Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Shpat Kasapi me familjen e tij

Prej muajsh, Shpat Kasapi së bashku me bashkëshorten e tij, Selvijen, dhe djalin, Roeli, janë zhvendosur për të jetuar në Tiranë. Por, cila është arsyeja e këtij vendimi?

Në një intervistë, këngëtari ka zbuluar se arsyeja pse “braktisi” Shkupin për Tiranën është djali i tij, sepse sipas tij kopshtet janë më të mira dhe gjuha është më e pastër.

Nga ana tjetër vendimi erdhi edhe si pasojë e mundësive më të mira për karrierën e tij si këngëtar dhe punën si biznesmen.

“Tirana është qyteti që gjithmonë më ka tërhequr. Kam nostalgji për Tiranën, kam fituar mbi 20 çmime. Kam një periudhë të mirë këtu. Unë jam prodhim i Tiranës, Shqipërisë. Arsyeja e parë është djali im, Roeli por edhe mundësitë e mia për karrierë dhe punën.

Këtu në Tiranë do të hap dhe një lokal, jam duke u përgatitur. Jam duke ardhur si biznesmen. Kohët e fundit, 5-10 njihem si një këngëtar te pop-folku. 15 vite po bëj që kam lënë diskun. Para pandemisë kemi bërë jetë të shthurur, kemi kënduar deri në orën 3-4 të mëngjesit. Ajo është muzika në fakt, jo të këndosh në orën 9-10 të darkës.

Vendosja të bëja një jetë më ndryshe se ajo në Shkup. T’i kem gjërat më afër. Mendova për djalin, kopshtet janë më të mirë, gjuha është e pastër. Megjithatë Shkupin e dua fort se atje jam rritur, por Tirana është tjetër gjë”, u shpreh Kasapi.

Video