Angelina Jolie flet shqip

19 Shtator 2023, 09:40Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Anxhelina Jolie

Aktorja e njohur hollivudiane, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkojini ato”, i shkruar nga ajo, Amnesty International dhe Geraldine Vab Bueren, është publikuar edhe në Kosovë e Shqipëri.

Me anë të një postimi në profilin e saj në “Instagram”, Jolie u është drejtuar ndjekësve edhe në gjuhën shqipe, ku ka folur për rëndësinë e këtij libri.

Për t’i kërkuar të drejtat tuaja, duhet t’i njihni ato. Neni 42 i Konventës për të Drejtat e Fëmijëve i detyron qeveritë të sigurohen që fëmijët dhe prindërit të jenë të vetëdijshëm për parimet dhe të drejtat e mbrojtura me konventë. Jam e lumtur që libri ynë për të drejtat e të rinjve tani është publikuar në Shqipëri, Kosovë, Poloni, Rumani dhe Moldavi, dhe ua dërgoj respektin tim të gjithë aktivistëve/eve që mbrojnë të drejtat e fëmijëve në rajon dhe që përdorin të drejtën e tyre të jenë të zëshëm”, shkruan Angelina Jolie.

Të njëjtin shkrim aktorja e ka publikuar edhe në gjuhën angleze, polake dhe në moldavisht.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

Video