FOTO: Nuk është montazh…kjo shtyllë në mes të rrugës po tërbon banorët

23 Nëntor 2022, 11:46Kosova&Bota SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Është padyshim si fotot që shohim në internet nga disa vende të botës së tretë dhe qeshim… e megjithatë ky imazh… është pranë nesh, në Greqi.

Rruga është një projekt i bashkisë së Ilidës në rrugën e fabrikës së përpunimit në “Triantafyllia”! Dhe vërtet kjo foto nuk është për të qeshur por… edhe për të qarë!

Mediat greke e kanë shpërndarë me bujë të madhe këtë foto ku shikohet se rruga është shtruar me asfalt ndërsa shyllat e tensionit të lartë nuk janë lëvizur.

Media shkruajnë se ky mund të ishte një “kurth vdekje” për shoferët që nuk e dinë mirë rrugën.

 

Video