Allusions to an INTIMATE VIDEO of her on Martinaj's phone? Luana Vjollca reacts again: Intrigue and hatred....

2023-10-02 09:59:30Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
The Purple Lion

Moderator Luana Vjollca has reacted again after hints that an intimate video of her is circulating on social networks.

Luana Vjollca said that this world would be more beautiful if there were no slander, intrigue and so much hatred.

"Imagine, dear friends, how beautiful this life would be, this world, if there were no slander, intrigue and so much hatred. And how beautiful it would be if their place was taken by love, respect and truth", said the TV presenter at the beginning of her "Love Island" show.

Two days ago, the moderator rejected the claims about the intimate video in a post on InstaStory, where she wrote that it is " shameful to throw mud on a girl's life ".

" I don't have a tattoo ", Luana Vjollca wrote next to a photo of herself showing her cleavage.

As he wrote: " It is shameful to throw mud on the life of a girl who, for everything she has today, has decided to choose another path in this life to succeed, the path of work ."

The reaction of the moderator Luana Vjollca came after a statement by the forensics expert, Ervin Karamuço, who said that some semi-erotic videos of 2 well-known Albanian showbiz girls are circulating that were found on the phone of a person in search.

Ervin Karamuço emphasized that one of these girls is one of the most beautiful on the screen and a beloved character for the public, adding that the video was filmed by the owner of the phone.

Karamuço tregoi se në këtë celular del gjithashtu edhe një personazh tjetër që porosit femra shqiptare për llogari të bandave të Dubait, “dhe i pyet, si i do bionde, brune, çmimet etj bën ndërmjetësuesin”.

“Për njërën prej personazheve më të bukura në Shqipëri paguhen deri 100 mijë euro në ditë për të kaluar 1 javë, ose 3-4 ditë diku në një vend tjetër, jo në Shqipëri, në një vend ekzotik. Më së shumti në Dubai”, deklaroi eksperti i kriminalistikës.

Ervin Karamuço: “Unë e kam parë vetë në një celular. Para disa ditësh u dorëzuan disa kode, password, celularë në SPAK nga ana e familjarëve të një personazhi. Kanë dalë disa video gjysmë erotike, kanë filluar të shpërndahen në celularët e disa personave, kanë filluar po vijnë edhe tek ne.

Dy personazhe të showbizzit, madje njëra është shumë e dashur për teleshikuesit ka dalë aty. Është filmuar nga celulari i këtij personazhi. Emrin s’mund ta them, ne presim hetime nga ky celular dhe na dalin këto video.

Janë dy vajza nga showbizz, por njëra është që njihet shumë. Është një video që e fimon poseduesi i këtij celulari që është një person ende në kërkim nga drejtësia shqiptare.

Another character appears on this cell phone who orders Albanian women on behalf of the gangs of Dubai, and asks them how they like blondes, brunettes, prices, etc., acting as an intermediary. There will be miracles, terrifying for some. It will include a list of payments, who they paid to protect them, police, prosecutors.

It is prostitution, corruption, crimes, indicia. They are part of the chronology of the life of a person who has dealt with many dirty things in this country.

Video