Policia bën namin në Tiranë, vendos 11 mijë gjoba për 1 javë dhe i raporton si arritje

11 Shkurt 2024, 10:33Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Policia e Shtetit

14 persona janë ndaluar dhe mbi 11 mijë të tjerë janë gjobitur për shkelje të rregullave të qarkullimit në Tiranë.

Përmes një njoftimi, Policia Rugore në kryeqytet njofton se 8 automjete janë bllokuar për arsye të ndryshme, duke përfshirë mungesën e dokumentacionit dhe detyrime të papaguara.

“-14 persona janë ndaluar për vepra penale në trafik, duke përfshirë drejtimin e mjetit në gjendje të dehur, pa leje drejtimi, aksidente dhe korrupsion aktiv ndaj personave qe ushtrojnë funksione publike.

-U vendosën 11,462 masa administrative për një gamë të gjerë shkeljesh, duke theksuar rëndësinë e respektimit të rregullave të trafikut për një qytet më të sigurt.

-84 masa administrative janë paraparë për pezullim të lejes së drejtimit, me mundësi konvertimi në gjoba të dyfishta.

-8 automjete janë bllokuar për arsye të ndryshme, duke përfshirë mungesën e dokumentacionit dhe detyrime të papaguara.

Mos harroni, siguria në rrugë është përgjegjësi e të gjithëve. Respektoni rregullat dhe mbrojtja e jetëve nis nga ju”- thuhet në njoftim.

Video