Abuzimi me tenderin e Ujësjellësit, kush janë zyrtarët e arrestuar, mes tyre edhe nënkryetarja e Bashkisë Bulqizë (Emrat)

16 Mars 2023, 10:32Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Lefter Alla

Mes 10 personave të vënë në pranga për abuzim me tenderat e Bashkisë së Bulqizës, në pranga ka rënë edhe nënkryetarja Enkeleda Lleshi.

Ajo bashkë me specialistë të prokurimeve kanë bërë të mundur që tenderin e Ujësdjellësit ta fitonte me dokumentacion BOE Egland shpk dhe BE-IS shpk, duke krijuar avantazhe për këtë subjekt gjatë procedurës së prokurimit.

Por nga hetimet ka dyshime të arsyeshme të bazuara, se punimet janë kryer nga OE 2AF Albania shpk, lidhje shoqërore e kryetarit të Bashkisë.

Të arrestuarit

Lefter Alla, kryetari i Bashkisë së Bulqizës

Enkeleda Lleshi, nënkryetarja e Bashkisë

Rubin Kola,

Erion Isaku,

Leonard Daci,

Arseb Gjoka,

Kujtim Zogu,

Denis Xholi,

Rasim Daci,

Dalo Gazidedja,

Aqif Konesha, miku i Lefter Allës që favorizuan duke i dhënë tenderin e ujësjellësit

Kastriot Ibrahimaj (arrest shtëpie)

Ana Nishku (arrest shtëpie)

Video