VIDEO/ Sëmuret LuIzi, Kiara i qëndron mbi kokë

29 Janar 2023, 12:34Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Pas përfundimit të ‘Prime’, Luizi u shtri në krevat pasi nuk ndihej mirë. Kiara shkoi aty ta pyeste se çfarë e shqetësonte, por Luizi thjesht i tha që nuk ndihet mirë.

Armaldo nga ana tjetër, tha se Luizi po tallet sepse atë nuk e gjenë gjë. Edhe Efi ishte një tjetër banore që i ndenji mbi kokë Luizit dhe u interesua për shëndetin e tij.

Video