SKEMA: Çfarë është “DHOMA e BARDHË” ku po qëndrojnë Ilnisa, Meritoni dhe Egla!

3 Prill 2024, 10:10Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Egla Ceno/ Ilnisa Agolli/ Meriton Mjekiqi

Mbrëmjen e djeshme Ilnisa Agolli dhe Meriton Mjekiqi u përjashtuan nga shtëpia e “Big Brother VIP” me anë të një zarfi të zi.

Ky vendim erdhi nga vëllai i madh për shkak të sjelljes së tyre të pahijshme, duke përndjekur banorët në shtëpi.

“Ilnisa dhe Meriton pavarësisht paralajmërimeve për sjelljen ytuaj të pahijshme ju keni vazhduar të silleni po njësoj duke përndjekur banorë brenda shtëpisë. Vëlali i Madh pasi ka analizuar të gjithë ngjarjen dhe çdo veprim tuajin me kujdes ka vendosur që të dy ju të sualifikoheni nga gara”, shkruhej në zarfin e zi.

Por  “Vëllai i Madh”  vendosi që t’iu japë edhe një mundësi çiftit dhe Eglës duke i izoluar ata në “dhomën e bardhë” së bashku, dhe gjatë primet të ardhshëm (të shtunën),  publiku do të vendosë të rikthejë në shtëpi vetëm 2 nga ata dhe njëri do të lërë përfundimisht garën për të fituar çmimin e madh.

Çfarë është dhoma e bardhë në Big Brother

Dhoma e bardhë në Big Brother është një pjesë e ndarë e shtëpisë së Big Brother, e cila përdoret për ngjarje të veçanta, vendime të rëndësishme, ose për të zhvilluar sfida apo evenimente speciale brenda lojës.

Emri "dhoma e bardhë" përdoret për të përshkruar ngjyrën e mureve dhe interierit të kësaj dhome, dhe zakonisht është një hapësirë e izoluar nga pjesa kryesore e shtëpisë, shkruan voxnews.

Ky term mund të përdoret për të përshkruar një lloj 'të cilësime' të caktuara në çdo sezon të Big Brother, dhe përdoret për të organizuar ngjarje të vecanta brenda lojës, siç janë diskutime të rëndësishme, vendime të grupit, ose për të marrë vendime të rëndësishme në lojë.

Në përgjithësi, dhoma e bardhë është një element që mund të sjellë emocion dhe tension në lojë, duke ndikuar në zhvillimin dhe rezultatin e lojës së Big Brother.

Sfidat në dhomën e bardhë në "Big Brother" mund të jenë të ndryshme në çdo sezon të emisionit dhe mund të përfshijnë lloje të ndryshme të aktiviteteve që i bëjnë konkurrentët të përballen me njëra-tjetrën në mënyra të ndryshme.

Disa nga sfidat që mund të ndodhin në dhomën e bardhë janë:

1- Banorët e Big Brother mund të përballen në një garë për një çmim të veçantë, si një avantazh në lojë, ushqim shtesë, ose më shpesh, imunitet për t'u mbrojtur nga eliminimi.

2- Dhoma e bardhë mund të përdoret për të organizuar diskutime të rëndësishme të grupit në lidhje me strategjinë, vendimet e lojës, ose për të adresuar konflikte mes konkurrentëve.

3- Ajo mund të jetë vendi ku konkurrentët marrin vendime strategjike për t'u përfshirë në aleanca, për të bllokuar aleancat e tjera, ose për të bërë planifikime për të eliminuar konkurrentët e tjerë.

4- Konkurentët mund të përballen me sfida që kërkojnë prezentimin ose zbulimin e informacioneve të rëndësishme, si sekrete personale, aleanca, apo strategji loje.

5- Dhoma e bardhë është vendi ku konkurrentët përballen në sfida fizike ose mendore, ose në sfida që kërkojnë bashkëpunim të grupit për të arritur një qëllim të përbashkët.

©CopyrightVoxNews

Ky artikull është ekskluziv i VoxNews, gëzon të drejtën e autorësisë sipas Ligjit Nr. 35/2016, "Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e lidhura me to". Shkrimi mund të ripublikohet nga mediat e tjera vetëm duke cituar VoxNews dhe në fund të vendoset linku i burimit, në të kundërt çdo shkelës do të mbajë përgjegjësi sipas Nenit 178 të Ligjit Nr/ 35/2016.

Video