Një shqiptare, konkurrente në ‘Grande Fratello’ (VIDEO)

16 Shtator 2023, 22:48Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Heidi Baci

Edicioni i ri i ‘Grande Fratello’ startoi më 11 shtator, ku hyri grupi i parë i garuesve. Pas episodit të sotëm, 16 shtator, konkurrentët e rinj hynë dhe kompletuan kastin e këtij edicioni.

Por ajo që kemi zbuluar, është se pjesë e këtij ‘reality show’ të famshëm në Itali është edhe një shqiptare me emrin Heidi Baci dhe si e tillë është prezantuar edhe për publikun që do e ndjekë dhe do e votojë për të qëndruar ose jo në shtëpinë më të famshme.

Konkurrentët që garojnë për çmimin e madh janë edhe VIP, edhe NIP, pra njerëz të thjeshtë.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Grande Fratello (@grandefratellotv)

Video