Kriset miqësia, Stresi ironi të hidhur ndaj Don Xhonit

13 Qershor 2024, 18:21Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Stresi dhe Don Xhoni

Disa kohë më parë, Stresi dhe Don Xhoni postuan foto së bashku, por sot, Stresi bëri një koment ironik kundrejt (ish) mikut të tij.

Kriset miqësia, Stresi ironi të hidhur ndaj Don Xhonit

Duke qenë se Kosova dërgoi një kërkesë për t’u bërë pjesë e “Eurovision 2025”, Stresi sugjeroi që Ylli Limani të jetë përfaqësues i Kosovës në garë.

Kriset miqësia, Stresi ironi të hidhur ndaj Don Xhonit

Një person komentoi dhe sugjeroi Don Xhonin, ndërsa Stresi ia ktheu: “Po si jo, edhe gjyshja ime, po të doni jua sjell se e ka zërin shumë karakteristik”, shoqëruar me disa emoji që qeshin me lot.

Kriset miqësia, Stresi ironi të hidhur ndaj Don Xhonit

Ne nuk e përjashtuam faktin që mund të jetë një shaka, por kurioziteti nuk na la, ndaj hymë te lista e ndjekësve të secilit dhe pamë se reperët nuk e ndjekin njëri-tjetrin në rrjetin social.

Hmm, s’e dimë tani, se Instagram-i s’është gjithçka, por edhe këto thumbat nuk janë shumë të zakonshme./Anabel.al

Video