Xhensila Myrtezaj gjen “paqe” në kishë, rrëfehet këngëtarja: “E fortë është zemra e të drejtit që shpreson te Zoti”.

13 Qershor 2024, 13:38Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Xhensila  Myrtezaj po kalon kohë aspak të lehta për të. Divorci ende në proces me aktorin Bes Kallaku, gjithë zërat që qarkullojnë për ta dhe komentet e vazhdueshme lidhur me pikëpyetjet e marrëdhënies së tyre, duket se nuk kanë të ndalur dhe (ish) çifti gjithnjë e më shumë është në qendër të vëmendjes së mediave dhe rrjetit. Megjithatë, gjatë kësaj periudhe (dhe jo vetëm) Xhensila duket se përpos fëmijëve të saj, ka gjetur prehje dhe qetësi në kishë. Madje, këngëtarja ka ndarë me rrjetin edhe një ritual që kryen gjithnjë.

Ajo tregon se zgjedh gjithnjë një faqe rastësisht, ndërsa intuita dhe besimi e çojnë në një faqe të caktuar që ajo e merr si mesazh.

Cili ishte mesazhi për Xhensilën këtë herë? Fjala!

“E fortë është zemra e të drejtit që shpreson në Zotin.

Ti i fsheh në strehën e fytyrës sate larg nga ngatërresat e njerëzve, i strehon në tendën tënde larg nga gjuhët ngatërrestare.

Mos kërkoni lavdi prej njëri-tjetrit, thotë Zoti por kërkoni lavdinë që vjen prej një Hyji të vetëm.” – kanë qenë rreshtat që Xhensila ka dashur të theksojë këtë herë në mesazhin që ajo ka marrë.

Xhensila Myrtezaj gjen “paqe” në kishë, rrëfehet

Video