THE TRUTH COMES OUT / Forensic report: Rrajat and Majat were playing with pillows

2023-09-14 23:19:18Patronazhisti SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Moment from the pillow game that the media exaggerated in an unprofessional way

TIRANA / FUSHE KRUJU - With a thousand and one difficulties, the new justice is raising its head and little by little it is putting the law in place. The freshest fact that the haka is going to the best happened in the last few days, when a dignified and professional forensic report found with coldness and impartiality that the so-called barbaric violence of the Rraja tribe against two brothers of the Maya tribe in Fushë Krujë , it was a ridiculous exaggeration of the press, which is after sensations, but also of the opposition, which does not see the trap it is in, but deals with the problems of others.     

Thus, the powerful light of justice has been shed on this matter by the forensic report of the specialist Malton Jarani, which states that the hypothetical fight Rraja-Maja was in fact a normal pillow fight, one of those traditional games so popular in the area of ??Fushë Kruja and Kruja.

***

Here are some parts of Mr. Jarani's report:

"Referring to the daily card of the Tirana People's Games Hospital, it turns out that in the body of the citizen Bilbil Maja, the presence of some goose feathers from the neck of the bird was found, which in cases of great concentration can cause sneezing in the affected person , which are accompanied by the reaction 'hello bro, I'm inviting you today'. These feathers clearly prove that the victim was hit repeatedly with one or several pillows filled with innocent goose feathers."

Raporti saktëson se këto dëmtime kanë qenë tejet të rrezikshme për jetën e patave të përfshira, fati i të cilave mbetet i paqartë për shkak se kanë kaluar të paktën tre vjet nga mbushja e jastëqeve.

Ndërkaq, lidhur me dëmtimet e pësuara nga shtetasi Jashar Maja, raporti i ekspertit Jarani thotë:

“Pas goditjeve me jastëqe puplore në faqen e djathtë, ky shtetas duhej të kishte kthyer dhe faqen e majtë, siç sugjeron edhe manuali i luftës me jastëqe. Por në mënyrë kryeneçe, shtetasi Jashar nuk e respektoi rregulloren. Po të isha unë, jastëkun do ta kisha mbushur jo me pupla, por me tulla, sepse këta tipa kështu e meritojnë”.

***

Në vijim, mjeku ligjor Malton Jarani arsyeton se siç kanë rrjedhur ngjarjet, në këtë lojë të pafajshme fisi Rraja është viktima e vërtetë. Sipas ekspertit, “dhjetë jastëqe me pupla kushtojnë të paktën 30 euro copa, dhe çuarja dëm e 300 eurove për të argëtuar dy vëllezër të pafytyrë, plus kostot e karburantit të makinave për të shkuar deri tek lokali i tyre, është një harxhim i kotë”.

Në konkluzionet e raportit, eksperti sqaron se të dhjetë anëtarët e fisi Rraja kanë këputur mish nga goditja pasionante me jastëqe ndaj të pafytyrëve Maja, ndaj ata duhet të dëmshpërblehen.

I pyetur nga Patronazhisti nëse u qëndron këtyre konstatimeve, Jarani tha se do të përgjigjej në një moment të dytë ose të tretë, pasi ishte duke konsumuar një drekë me mish pate.

Note: Patronageist is a satirical column for popular games like kala-dibranch in the justice system

Video