Meri Shehu's warnings for the week: Ex shocks Pisces, Virgo beware of Taurus...

2023-03-27 20:41:52Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Meri Shehu

The last week of March comes with a planetary alignment that will act as a strength gauge for the zodiac signs. Astrology Meri Shehu, invited to the show "Rudina" to predict what the stars say for the week, has good news for the signs.

Meri Shehu: This is a week that we have an alignment of planets, a stellium and many planets are in the sign of Aries. They also meet with two planets, with Venus and Uranus in Taurus and Mars that has entered Cancer. It's not like anything happens, but an alignment of planets carries more force on one side, from the side of Aries and Taurus, and faces Capricorn, Aquarius and Pisces there. We have good news because tomorrow the 28th, Mercury meets Jupiter in Aries, a very pleasant meeting.

Aries – 3 stars

Tomorrow Aries has information, smart decisions, interesting movements, luck in economic and commercial agreements, luck in energy. It will release something from itself that it didn't know, which could be a new idea, collaboration or new opportunity. Beware of Mars in Cancer because it is not good for Aries, Libra and Capricorns in general because the cardinal signs get some sort of shock from Mars in Cancer.

Taurus – 2 stars

This week, agreements in Aries are behind the scenes for Taurus, for Aries they are initiatives and opportunities. All this stellium to stay in a secret house like Aries for Taurus shows that they cannot express themselves. Venus in Taurus meets Uranus, big surprises in erotic life, they can often be pleasant but also not very pleasant surprises, separation or slipping from the base.

Gemini – 1 star

Saturn in Pisces is already giving the big swings related to their career, their indecisions, but Mars in Cancer and the meeting with Saturn can give them an advantage these first days of the week that can make a good deal and clear up .

Cancer – 3 stars

Mars is in their sign, the planet of war, while Cancer is ruled by the Moon, it is lunatic, sensitive. They must be careful in the way they communicate, how they make decisions, how they plan and nervousness. They will come out more combative than they should at this time. The important thing is that Mars meets Saturn and gives good legal news and opportunities to contact, travel and why not, love.

Lion – 4 stars

Afërdita takohet me Uranin në Dem dhe për Luanët do të thotë një kthesë e mirë në lidhje me karrierën dhe një dashurie të papritur me shikim të parë. Luanët që janë një shenjë e dashurisë, nuk do t’i thonë jo një ngjarje apo evenimenti që për të tjerët mund të quhet një pakujdesi apo të luash me fatin.

Virgjëresha – 4 yje

Gjithë takimet që bëhen në Dash për çështje ekonomike nesër janë shumë të mira. Kujdes nga kontaktet dhe bashkëpunimet me Demët sepse mund të kemi një rrëshqitje të vogël.

Peshorja – 4 yje

Të kenë  kujdes nga Marsi në Gaforre që tenton të prishë disi ekulibrat familjarë dhe të karrierës e t’i përballë me një epror të vështirë, por gjithsesi nesër bëhet një bashkëpunim i mirë ose do të jepet dora për një martesë apo marrëveshje shumë të rëndësishme në jetën e tyre.

Akrepi – 5 yje

Përballë shenjës së tyre ndodhet Afërdita me Uranin që bën një kthesë të rëndësishme në jetën në partneritet, në martesë. Kemi martesa, lidhje, dashuri të reja, bashkëpunime shumë të fuqishme dhe  punë, do kenë projekte dhe oferta të mira.

Shigjetari – 4 yje

Kanë një ndryshim të mirë në lidhje me punën. Do vlerësohen ekonomikisht ose do ndjehen të dashuruar me punën e tyre dhe përditshmëria do marrë një freskim, një ajër të mirë, një humor të këndshëm, por edhe me shëndetin do ndjehen që gjërat po shkojnë mirë. Do kenë edhe një takim shumë romantik në dashuri nesër.

Bricjapi – 2 yje

Marsi përballë shenjës së tyre në Gaforre bëhet shumë antagonist dhe një projekt ose problematikë familjare do t’i nxjerrë nga qetësia e tyre. Mund të kenë nervozizëm në familje dhe në karrierë, me eprorët të kenë kujdes ose të mos nxitojnë shumë me makina apo veprimet e tyre. Të ruajnë qetësinë sepse janë momente nervozuese për Bricjapët.

Ujori – 4 yje

Planeti i tyre, Urani takohet me Afërditën dhe është një takim fatlum që sjell dashuri, para, fat, qetësi,  bukuri, harmoni dhe çdo gjë që mund të ndodhë gjithnjë për mirë. Afërdita gjithnjë është joshëse dhe e bukur.

Peshqit – 3 yje

They will make a very good economic opening tomorrow, very smart. The smarter they are, they can make a very good economic deal. Saturn in Pisces makes a very beautiful connection with Mars in Cancer and Pisces will be erotically favored tomorrow. Beware of past relationships that can be shaken in love.

Video