"I miss Kiara!", Olta bursts into tears: Why doesn't Luizi talk to me?

2023-03-27 17:13:25Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Olta crying

Olta didn't wake up well today. At one point, talking to Dean, she was moved and cried. She says she misses Kiara, but she's actually more upset that Louis doesn't talk to her.

Here is part of their conversation:

Olta: I didn't know I would feel this way. I miss Kiara so much. I am now living alone.

Dea: Edhe mua më mungon Kiara. Kur pastrova dhe pashë krevatin bosh sesi mu duk se ajo e mbante gjithmonë me lule. Edhe komodinën kur e pastrova dhe kur pashë numrat 02.02 që ishte dasma e tyre u preka dhe më dolën lot. Thashë bobo do më shohë ndonjë dhe do thotë po bën kot. Thashë me vete po unë nuk shkova as në dasmë, pse qaj tani?”

Olta: Mua më mungon vërtet.

Dea: Edhe Luizi është mërzitur shumë.

Olta: Për atë nuk më vjen keq farë. Kot bën ai se ai bëri fushatë që të më mbante mua.

Dea: Jo, o Olta. Ai ka qarë shumë.

Olta: Ka qarë?

Dea: Po. E pashë dje. Është mërzitur shumë.

Olta: Po mua pse s’më flet ai?

Dea: Se di. Prandaj je mërzitur ti?

Olta: Yes! Yes, I will destroy it. Why doesn't he talk to me? What have I done to him?

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)

 

Video