Tronditëse! Gjenden pilula kundër shtatzënisë së padëshiruar në oborrin e shkollës 9-vjeçare në Vlorë (VIDEO)

10 Shkurt 2024, 14:31Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Pilulat e emergjencës për shtatëzani të padëshiruar kanë nisur të qarkullojnë edhe në shkollat fillore. Një video që e provon këtë është shpërndarë në TikTok nga një e re.

Në video është filmuar shkolla 9-vjeçare në Vlorë “Marigo Posio”, sipas Joq. Dyshohet se janë vajzat e mitura ato që i përdorin këto pilula të rrezikshme pa qenë të informuara për efektet e tyre anësore.

Brezat e rinj kanë nisur kryerjen e marrëdhënieve seksuale që në moshë të hershme, teksa degjenerata që po sjellin rrjetet sociale dhe rol modelet e prezantuara në këto aplikacione kanë ngritur shqetësim të madh tek prindërit. Video e marrë nga JOQ:

 

Video