S'kishte si të ndodhte ndryshe! Pa mbaruar ende provimi publikohet teza e Gjuhës dhe Letërsisë

7 Qershor 2023, 10:35Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Foto ilustruese

Pak minuta pas nisjes së provimit të gjuhës shqipe dhe letërisisë në maturën shtetërore është publikuar një variant i tezës.

Edhe në provimin e anglishtes ndodhi e njëjta gjë.

Kur u pyet nga gazetarët, ministrja e Arsimit dhe Sportit, Evis Kushi tha se kjo nuk e cenon procesin. 

Video