Moti i keq/ Rruga e Obotit kalohet vetëm me mjete ushtrie, 7 familje të evakuuara

24 Nëntor 2022, 09:01Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Pasi vendi u përfshi nga reshjet e shiut për disa ditë me radhë dhe shkaktoi problematikë në veri të vendit, në Shkodër është përmirësuar situata. Sipërfaqja totale e përmbytur është 1130 hektarë

Rruga e Obotit kalohet vetëm me mjetet e ushtrisë. Aktualisht janë 7 familje të evakuuara, gjithsej 24 persona që akomodohen në konvikte.

Po ashtu raportohet për gërryerje e tokave bujqësore në bregun e lumit Drin në vendin e quajtur Mali i Vukatanit, në një gjatësi prej 800 ml.

Video