“Pse nuk e përkrah më Meritonin?” Sara përgjigjet egër

11 Prill 2024, 18:17Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Sara, Bardhi dhe Meritoni

Në pyetësorin e krijuar nga vetë Sara Gjordeni, nuk kanë munguar pyetje nga më të ndryshmet. Më të shumtat e tyre lidhen me formatin e ‘BBV3’, ku Sara ishte pjesë, por u përjashtua prej tij.

Teksa ka qenë banore e shtëpisë, ajo së bashku me partnerin e saj, Bardhin, kishin shumë afrimitet me Meritonin, i cili momentalisht është ende pjesë e garës, ku shumë herë ky i fundit u pa tepër afër me ish-banoren, ndërsa jashtë shtëpisë ato ‘gjeste’ u interpretuan ndryshe.

Sot Sara është pyetur pse nuk e mbështet më Meritonin dhe për këtë ish-banorja ka dhënë një ‘sqarim’:

“Po e shoh shpesh këtë pyetje. Sepse na sikletosët ju me memet të cilat më pritën jashtë paturpësisht. Shoqërinë e ne të treve e kthyet në perversitet dhe ne nuk guxonim ta mbështesnim publikisht sepse s’do bënte asgjë tjetër veçse do të krijonte keqkuptime. Tani më pyesni pse nuk e mbështet. Ju jeni hall me buaj hall me qe!”, shkruan Sara.

“Pse nuk e përkrah më Meritonin?” Sara përgjigjet

Video