SHOWBIZ / Prime Minister opens the auditions for the new presidential season

2022-04-25 15:29:48Patronazhisti SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
A bunch of presidential candidates near the prime minister

TIRANA - An unusual gathering of people in the yard behind the prime minister's office last week, which attracted the attention of the media and all public and private opinion, revealed the official opening of auditions for the new presidential season, according to sources for the Patronage.

People of all ages, professions and unemployments withdrew from the ranks, and waited patiently for a brief interview by the jury of this major national event, chaired by media agai at the prime minister, Fendri Uga.

A good part of the candidates, say the sources, met the previously announced conditions of participation, ie age over 40 years, Albanian citizenship and uninterrupted living in Albania for at least the last 10 years. But even those who did not meet the conditions, came to the aid of realtors who walk around the Italian embassy, ??who for a reasonable fee filled out the forms and provided legal documents to all interested parties.

The reporter sent by the Patronageist interviewed some of the candidates.

***   

Presidential candidate Guri Sazja told our camera that his family had fought for centuries for a free and independent Pelasgian, so he deserved to be president.

"Listen, everything that exists on this world is either Pelasgian, or Albanian, or both. "But we forget this because we have drowned in the fever of wealth," said Sazja, who in his spare time issues environmental permits to gas stations between palaces or inert points along rivers.
"For example, a remote country, Mongolia. Do you know the meaning of this word? It comes from Mon, which is Osman's Tirana abbreviation, and from Gol, the old Pelasgian game. So, Moni who scores a goal ".

 

***

Asked by our reporter, the candidate Pelena Pocaqi, a self-taught historian, stated that she had been nominated by 120% of Albanians for president, but she was still not convinced.

“Do mendohem,” tha Pocaqi, “megjithatë i falenderoj fansat e mi. Këtu erdha të dorëzoj formularin thjesht nga kurioziteti, dhe të këshilloj kryetarin e jurisë Fendri Uga sesi të pyesë kandidatët e tjerë. Për shembull, një pyetje me vlerë për çdo kandidat do ishte: A do t’i luteshit ju Pelena Pocaqit të pranonte postin presidecial, nëse ajo do shfaqte dyshime?”

***

Një tjetër konkurrente për garën presidenciale ishte dhe 21 vjeçarja… na falni, 41 vjeçarja Sindi Currufepsja. Sindi pohoi se ajo nuk e kishte fiksim në vetvete fitoren.

“Në qoftë më përzgjedhin si banore e shtëpisë presidenciale, unë do të jem vetvetja,” deklaroi Sindi duke pulitur sytë e shkruar, “nuk më intereson fitorja me cdo kusht, thjesht dua të tregoj vlerat e mia dhe t’ja kaloj mirë me grupin. Mua më pëlqen të lahem në dush para kamerave me bikini, të zhytem në pishinë orë e pa orë, si dhe të më rrëshqasë sutjeni padashje në kulmin e shikueshmërisë televizive. Por kam edhe hobe të tjera. Ëndrra ime për të ardhmen, nëse zgjidhem, është të bëj një videoklip”.

***

Patronazhisti ka mësuar se intervista të përafërta me të mësipërmet kanë dhënë edhe 70 e kusur kandidatët që kanë propozuar deputetët socialistë, 200 e ca emrat e ofruar nga shoqëria civile si dhe mbi 300 të interesuarit që u intervistuan tek kryeministria.

The giant production that is being prepared, promises to be one of the most successful shows of recent years, this also due to the fact that many companies have offered their advertisements during the broadcast.

Products such as oil 3 euros per liter, sunflower oil 4 euros bottles, mass bread 1.5 euros pieces, country tomatoes 5 euros kilja, etc., will be present on every TV screen starting in May.

Follow us and vote for your presidential favorite. Call now and you will benefit together with a president, also a face-to-face conversation with again media near the prime minister, Fendri Uga. Hurry, hurry!

Note: The patronageist is a satirical anti-presidential column, ie monarchist          


  

Video