Këmbimi valutor 3 janar, me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

3 Janar 2023, 10:43Biznes SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 106.8 lekë dhe shitet me 108.5 lekë, duke treguar forcim.

Ndërkohë euro blihet me 113.8 lekë dhe shitet me 114.9 lekë, duke treguar qendrueshmëri.

Paundi britanik ka pësuar një rritje. Sot ai blihet me 127.8 lekë dhe shitet me 129.5 lekë.

Këmbimi valutor 3 janar, me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Video