EMRI/ Balluku shkarkon nga detyra zv.ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë!

28 Shtator 2023, 14:20Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Belinda Balluku/ Ilir Bejtja

Zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë, Ilir Bejtja është shkarkuar nga detyra nga Belinda Balluku.

Raportohet se ky vendim është marrë nga Këshilli i Ministrave dhe ka hyrë në fuqi menjëherë. Ilir Bejtja ka qenë edhe ish-deputeti i Partisë Socialiste.

Njoftimi:

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

Z. Ilir Bejtja, zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë, lirohet nga kjo detyrë.
Ky vendim hyn në fuqi menjëherë dhe botohet në “Fletoren zyrtare”.

Në mungesë dhe me porosi ZËVENDËSKRYEMINISTRI  BELINDA BALLUKU

Video