KUKËSI në ZGJEDHJE, nis procesi i votimit!

24 Shtator 2023, 07:48Politikë SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Ka nisur procesi i votimit në Bashkinë e Kukësit.

Qendrat e Votimit pranë shkollës Avni Rustemi dhe në shkollën 9-vjecare ‘Lidhja e Prizrenit’, si edhe të tjerat janë hapur dhe rreth 46 mijë qytetarë kanë të drejtë vote.

"958 votues. Ka nisur procesi normal pa asnjë lloj problemi. QV e votimit 650/1 është hapur në bazë të rregullave. Anëtarët, sekretari, çdo gjë në rregull", thotë përfaqësuesi në qendrën e votimit pranë shkollës 'Avni Rustemi''.

Video