Bashkia e Librazhdit shpenzon para për 'fuoristradë' 4x4, ja sa do kushtojë: Mungesë konkurence në tender!

3 Tetor 2023, 12:17Fokus SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Bashkia e Librazhdit

Një shumë prej rreth 29 milionë lekësh të reja, planifikon të shpenzojë Bashkia e Librazhdit, e drejtuar nga Mariglen Disha, për blerjen e një automjeti.

Tenderi është shpallur së fundmi me fond limit 2 916 667 lekë, objekti i kontratës është “Blerje fouristradë SUV për administratën e Bashkisë”.  

Bashkia e Librazhdit shpenzon para për 'fuoristradë' 4x4, ja
Shpallja e tenderit fitues

Afati i fundit për dorëzimin e ofertave nga të interesuarit ka qenë data 22 shtator 2023.

Bashkia e Librazhdit shpenzon para për 'fuoristradë' 4x4, ja
Miratimi nga kryebashkiaku i Librazhdit

Por duket se Bashkia e Librazhdit e ka ndarë mendjen dhe ka shpallur fitues të vetmen kompani e cila kishte aplikuar.

Fituesi i këtij tenderi është kompania  "OE“ ALBANIA MOTOR COMPANY“, me ofertë ekonomike dy milionë e tetëqind e nëntëdhjetë mijë lekë të reja.

Bashkia e Librazhdit shpenzon para për 'fuoristradë' 4x4, ja

Në portalin “Open procurement”, ky tender është bërë me flamur të kuq, shkak ka qenë “mungesa e konkurencës”./VoxNews

Video