He killed his girlfriend in her sleep, what the Albanian wrote on social networks: Yesterday I thought of doing something crazy

2022-12-04 09:11:47Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Qamil Taja, the 25-year-old Albanian who killed his girlfriend Krisjana Brakaj in Greece was quite active on social networks. He often wrote about love or the suffering that comes from it.

Taja had made a status on social networks after taking the life of his roommate, Krisjana Brakaj. "I had a weakness, I fell in love," he wrote on his Facebook profile.

In another post, he talks about the sight that, according to him, who is "empty", predicts revenge. In two other posts, the Albanian talks about a story from the past, the separation from a person he had loved.

Nuk dihet nëse këto postime kishin lidhje me Krisjanën që vrau, por para efektivëve, ai është shprehur se krimin e ka kryer pasi ishte shumë xheloz për 19-vjeçaren.

Mediat greke raportojnë se ai qëlloi të dashurën dy herë me armë dhe më pas rrëfeu krimin në polici. Siç ka rrëfyer vetë shqiptari në polici, ai ka qenë xheloz dhe nën efektin e kokainës, ka nxjerrë pistoletën dhe e ka vrarë. Çifti banonte në një hyrje në lagjen Kaminia të Pireut.

Postimet:

He killed his girlfriend in her sleep, what the Albanian wrote on social


1-Kur shikimi është bosh, quhet hakmarrje!!!

2-Dje ishte dasma e gruas së jetës sime dhe unë nuk isha njeriu që prisja në kishë.
Dje ishte dita më e lumtur e gruas që doja më shumë dhe nuk mund ta festoja me të.
Dje gruaja e jetës sime mori një mbiemër, dhe jo timin!
Dje pata një dhimbje të re dhe ka emrin e saj.
Dje mendova të bëja një çmenduri, vrapova në ceremoni, t’i kërkoja priftit të ndalonte dasmën, se nuk mund ta humbisja!

He killed his girlfriend in her sleep, what the Albanian wrote on social

3-We have been separated for 7 months, during this time everyone has lived their lives as they wanted and with whom they wanted, she had her successes and I had my failures, we talked bad about each other and still said bad things to her serious to each other today I have been in the hospital for 7 days and since he found out that my condition was a little more serious than we expected and that the problem was not only my leg, he has been sleeping in this chair for 4 days without moving waiting for my recovery, he stopped celebrating, her life, with her friends, her engagements, her pride, even a part of her family so that she wouldn't leave me alone in this bed and see me leave here.

He killed his girlfriend in her sleep, what the Albanian wrote on social

4- You never leave my mind
everything of mine belongs to you
You never left, for me you existed
First place will always be you

The young man shot his girlfriend, Krisjana Brakaj, while she was sleeping on the couch and put the firearm in the refrigerator. Afterwards, she surrendered to the police, where she stated that the reason for the murder was jealousy, since the young woman worked in a night club.

Video