Këmbimi valutor 7 Janar, me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

7 Janar 2023, 09:21Biznes SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Euro dhe dollarë

Në tregun e këmbimit valutor sot një dollar amerikan blihet me 110 lekë dhe shitet me 112 lekë, duke treguar forcim.

Ndërkohë euro blihet me 116.8 lekë dhe shitet me 118.2 lekë, duke treguar gjithashtu forcim.

Paundi britanik sot blihet me 131 lekë dhe shitet me 133.4 lekë.

Këmbimi valutor 7 Janar, me sa blihen dhe shiten dollari dhe euro

Video