Bordi i "Çetit" ndryshon çmimin e naftës dhe të benzinës

18 Nëntor 2022, 14:26Biznes SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Biznesmeni Shefqet Kastrati

Bordi ka ndryshuar sërish çmimin e karbuaranteve, duke i ulur me "pikatore", pavarësisht uljeve të ndjeshme në bursë.

Çmimi i naftës do të shitet me pakicë me 218 lekë/litri, nga 221 lekë që shitej deri më sot, ndërsa me shumicë do të tregtohet me 206 lekë/litri.

Po ashtu, është ulur edhe çmimi i benzinës, i cili do të shitet me pakicë me 200 lekë/litri, nga 204 lekë/litri  që shitej deri më sot, ndërsa me shumicë do të tregtohet me 188 lekë/litri.

Gazi do të shitet me 71 lekë/litri, ndërsa çmimi i naftës për peshkim do të jetë 121 lekë litëri.

Çmimet e caktuara nga Bordi do të hynë në fuqi në datë 18 Nëntor, ora 18.00, dhe do të jenë të vlefshme deri në mbledhjen e ardhshme të bordit ku do të pasqyrohen ndryshimet e çmimeve të shitjes.

Video