Korrupsion me tendera, shtyhet seanca për ish-kryebashkiakun e Pogradecit

9 Korrik 2024, 15:40Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Eduart Katri

Shtyhet seanca në Apelin e Posaçëm për ish kryetarin e Bashkisë Pogradec Eduart Kapri dhe për 5 ish punonjësit e tjerë të Bashkisë.

Avokati i Kaprit kërkoi kohë të përgatitej për konkluzionet, për këtë arsye kërkoi shtyrje të seancën në një datë tjetër, kërkesë e cila u pranua nga trupa e gjykimit.

Seanca e radhës u caktua më datë 24 korrik në orën 11:30 minuta. Shkalla e parë e shpalli të pafajshëm Kaprin, ndaj të cilit ishin ngritur dy akuza, “Shkelje e barazisë së pjesëmarrësve në tendera apo ankande publike” në bashkëpunim dhe “Shpërdorim detyre” në bashkëpunim.

Video