Dëmtohen për të disatën herë skulpturat në Parkun Rinia të Korçës, mister autorët dhe motivet

2 Tetor 2023, 20:30Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Skulpturat e thyera në Korçë

Për të disatën herë, skulpturat e vendosura nga Bashkia e Korçës në Parkun Rinia janë thyer nga persona të paidentifikuar.

Skulpturat janë rrëzuar në tokë, ndërsa mister mbeten edhe arsyet që kanë çuar autorët në këtë veprim barbar.

Skulpturat janë vendosur në vitin 2017, gjatë periudhës së rikonstruksionit të Parkut Rinia, dhe hera e fundit që janë dëmtuar rreth një vit më parë.

Policia në atë kohë deklaroi se po hetonte për identifikimin e autorëve, por që deri tani nuk ka asnjë emër.

Dëmtohen për të disatën herë skulpturat në Parkun

Dëmtohen për të disatën herë skulpturat në Parkun

Video