“Iu ** motra me Donaldin”, vëllai i Albano Bogdos: Ai është Mbret, ju jeni fshatarë!

3 Tetor 2023, 09:41Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Alban/ Beatrix Ramosaj/ Albano Bogdo

Pas gjithë kryqëzimit nga rrjeti, nga ndjekësit e tij dhe gjithashtu nga personazhet publik, duket se Albano Bogdo nuk është penduar aspak për ofendimin e rëndë nga Alban dhe Beatrix Ramosaj.

Këtë e vërteton postimi i vëllait të Albanos në Instagram.

Fjalët e një mbreti do t’i dhembin gjithmonë mendjes së një fshatari, ë krahun tënd deri në fund të botës”, shprehet ai.

“Iu ** motra me Donaldin”, vëllai i Albano Bogdos: Ai

 

Video