Drejtësi e pabarabartë/ Shikoni diferencën sesi shoqërohen Alma Kaçi dhe Abi Malltezi në SPAK (Foto)

25 Janar 2024, 17:13Pikëpamje SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Alma Kaçi / Jamarbër Malltezi

Drejtësia në vendin tonë vijon të mbetet një “peshore e thyer” që siç tregon dhe rasti i fundit, anon më tepër nga i pushtetshmi, i fuqishmi, sesa nga një njeri i zakonshëm.

Ditën e sotme në dyert e SPAK trokiti sërish Jamarbër Malltezi, dhëndri i Sali Berishës, i cili u shfaq i qeshur teksa e çoi dhe e mori një makinë me shofer personal. Malltezi hyri në SPAK si ta kishte të shtruar tapetin e kuq, ndonëse nën masën “arrest në shtëpi”, ai u shfaq si një njeri i lirë.

Një kontrast i madh ky me rastin e Alma Kaçit, e cila ka të njëjtën masë arresti me Malltezin, por paraqitja e saj në SPAK ndryshon si nata me ditën.

Drejtësi e pabarabartë/ Shikoni diferencën sesi shoqërohen
Alma Kaçi e shoqëruar nga dy policë në SPAK

Ajo është marrë me polici nga banesa e saj, dhe po me polici është shoqëruar deri te dera e SPAK-ut, e madje pasi ka dhënë dëshminë, është rikthyer sërish e shoqëruar me polici aty ku duhet të qëndrojë nën “arrest shtëpie”.

Në fakt, ndaj Kaçit nuk është bërë padrejtësi. Është zbatuar e gjithë procedura ashtu siç duhet të ndodhë me çdokënd, përshirë edhe “VIP”-at, të pushtetshmit, apo të fortët.

Drejtësi e pabarabartë/ Shikoni diferencën sesi shoqërohen
Jamarbër Malltezi në SPAK

Video