Na argëtoi qerratai, na kishte marrë malli. Të gjallët i vdiq, të vdekurit i ktheu përmbys

11 Janar 2024, 20:31Pikëpamje SHKRUAR NGA AGRON GJEKMARKAJ
Lulzim Basha dhe Agron Gjekmarkaj

Një konferencë shtypi me një protagonist që për një çast na shkëputi nga realiteti. Na argëtoi qerratai. Na kishte marrë malli. E kerkonim në emisionet televizive për njerëzit e humbur dhe ja ku u shfaq.

Qeshte, bënte grimasa, mërzitej, qeshte prapë. Nuk thoshte asgjë në rastin me të mirë, nuk dinte çfarë thoshte shpesh. Të gjallët i vdiq, të vdekurit i ktheu përmbys.

Të dhimbsej në vetëposhtërimin e tij si shërbëtor i marrë peng nga ambicia e tij për të mbetur dikush kur gjithmonë ka qenë askush.

Shaka e fatit që kërkon reflektim të thellë që lideri nuk klonohet, nuk rritet në epruvetë nuk zgjidhet për mungesën e cilësive!

E kundërta do na e kishte shmangur këtë keqardhje për një investim të rreme që kemi bërë në shumë vite. I la të zhgënjyer të gjithë!

Ata që po e përdorin për cilësinë e ulet të aktrimit po kaq ata që prisnin  një vrasje ndërgjegjeje apo pak ndjenjë turpi për kohën, mundin sakrificat, shpresat që ju vrau me kotësinë e tij gjenetike!

Një gjë ra ne sy që nuk kishte ndryshuar paaftësia për t’u skuqur apo zverdhur!

Video