Regjistrimi i popullsisë, Panajot Barka: Nuk është faji ynë që shqiptarët blihen (VIDEO)

21 Shtator 2023, 15:51Aktualitet SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Panajot Barka

Gjatë një debati televiziv në për regjistrimin e popullsisë dhe rrezikun që në disa zona të deklarohen me kombësi greke për shkak të presionit apo përfitimeve, Panajot Barka ka bërë një deklaratë shokuese.

Barka ka thënë ndër të tjera se “nuk është faji ynë që shqiptarët blihen” duke replikuar me drejtorin e Arkivës, Ardit Bidon dhe duke lënë të kuptohet se gjatë censusit blihen njerëz për të deklaruar një kombësi ndryshe nga ajo që kanë.

Shihni videon më poshtë:

Video