Ermonela Felaj "harron" se e kishte mikrofonin e hapur: Vari leshtë…

25 Maj 2023, 15:17Politikë SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX

Mes debateve të shkaktuara sot në Kuvend sa i takon projektligjit për rritjen e pagave për deputetët dhe ministrat, po ashtu dhe të administratës publike.

Por duket se zëvendëskryetaren e Kuvendit, Ermonela Felajn e kanë ‘tradhtuar’ nervat, duke sharë live.


Teksa vijonte me procesin e votimit në parim dhe nen për nen, Felaj për një çast harroi se kishte hapur mikrofonin dhe tha; ‘vari leshtë!’.

Duket se diçka nuk ka shkuar me disa dokumente, që Felaj i kërkoi sekretares së Kuvendit, por papritur bëri gafën.

Video