Emër surprizë, ja kush u zgjodh lider i javës në shtëpinë e BBV

20 Mars 2023, 19:28Lifestyle SHKRUAR NGA REDAKSIA VOX
Antoneta

Banorët e "Big Brother Vip" kanë votuar ditën e sotme për të vendosur liderin e javës në shtëpi.

Ata janë ndarë në dy grupe, vajzat në living, ndërsa djemtë në dhomën e grimit.

Secili banorë ka votuar duke bërë zgjedhjen e vetë. Me shumicë votash, lider i shtëpisë është shpallur Jori.

Jori ka arritur të marrë 7 vota prej banorëve, 5 vota i ka marrë Luizi dhe dy Dea.

Video